lauantai 18. helmikuuta 2017

PORVOON VANHA KAUPUNKI


Välillä saan (ainakin omasta mielestäni) nerokkaita ideoita, niin kuin tässä yksi päivä kun keksin että haluan viedä hevosen Porvoon vanhaan kaupunkiin kuvattavaksi! Malliksi valikoitui upea islanninhevostamma Embla, joka kyllä sopi ympäristöön ihan täydellisesti. Embla näyttää ihan leluponilta pastellimaailmassa. <3

Näistä kuvista tuli kyllä niin kivoja vaikka itse sanonkin!

Hevonen kaupunkiympäristössä herättää paljon ihastusta. Oli mukava huomata miten innokkaasti ihmiset tulivat rapsuttelemaan hevosta ja esittämään meille kysymyksiä. :)
Helpointa on tietysti kuvata hevosia niiden kotitallilla, tai korkeintaan ratsastusetäisyyden päässä mutta aina ei kannata mennä sieltä missä aita on matalin, ja joskus joidenkin ideoiden toteutus vaatii hieman enemmän vaivannäköä ja hevosen kuljettamista uuteen ympäristöön. 

Embla pääsi aika moneen yhteiskuvaan...
...ja snäppiin tottakai. ;)

Yleensä varaan hevoskuvauksiin reilusti aikaa, joten tämä kuvaus oli siinä mielessä poikkeus koska tämä reissu toteutettiin melkoisella extempore meiningillä ja kuvauksen oli sujuttava ripeästi jotta kerettäisiin vielä valoisalla takaisin tallille ratsastamaan.

Ja koska reissu oli niin pikainen eikä kuvaussunnitelma erityisen vaativa niin lähdettiin ystäväni Nooran kanssa ihan kahdestaan liikenteeseen. Embla asuu Porvoon Kerkkoossa Talli Friđurissa, joten ajomatka ei onneksi ollut pitkä.


Ja ennen kuin huomaatkaan selkäsi taakse on ilmestynyt lauma kilpailevia valokuvaajia. ;)

Ihana Embla saa esimerkillisestä käytöksestään kyllä täydet 5/5. Tamma oli fiksu ja rauhallinen koko reissun ajan. Ei kummastellut mitään, lähinnä ihasteli uusia maisemia ja nautti saamastaan huomiosta. Neiti pääsee siis takuulla jatkossakin tähdittämään valokuviani. :)

Kuvaukset purkissa ja matka kohti kotia ja iltapäivän heiniä voi alkaa. :)

Porvoolaisilta tuli paljon ihanaa palautetta ja toiveita hevosen uusintavierailusta kaupungilla. Viime vappuna me itse asiassa teimme talliporukalla ratsastusretken vanhaan kaupunkiin, ja se oli sateisesta säästä huolimatta yksi viime vuoden parhaista hetkistä. <3 Samanlainen reissu olisi tarkoitus toteuttaa tänäkin vappuna.

Tämä oli kyllä kaikin puolin varsinainen hyvän mielen kuvaus, oli hauskaa kuvata pitkästä aikaa ihan omaa projektia ja jossain muualla kuin tallin pihassa. Keväälle on jo suunnitteilla monta ihanaa kuvausta upeissa ja erikoisissa lokaatioissa, niitä odotan jo innolla! Ette arvaakaan mitä kaikkea ollaan jo keksitty...

Ja muistathan että voit tilata minut kuvaamaan myös omaa hevostasi. Hestafoton kuvaukset toteutetaan pääsääntöisesti hevosen omalla tallilla, mutta voidaan toiveesta toteuttaa myös muualla. Jos sinulla on erikoisempi lokaatio mielessä jossa tahtoisit ottaa kuvia niin kurkkaa osoitteeseen www.hestafoto.com ja ota yhteyttä! :)

Oletko sinä koskaan törmännyt hevoseen jossain yllättävässä paikassa? :)Ei kommentteja :

Lähetä kommentti